Certificeringen


Freshchamp BV hecht grote waarde aan het behalen van relevante certificaten,mede door het behalen van de certificaten kan Freshchamp een kwalitatief top product leveren.Klik op onderstaande logo`s voor het certificaat.Hieronder ziet u een overzicht van onze certificeringen.





Hygiene van levensmiddelen  (HACCP)

Bereidt u eet- en drinkwaren voor mens of dier? Of verwerkt, behandelt of vervoert u levensmiddelen? Dan moet u hiermee veilig omgaan. Wettelijke voorschriften over de hygine van levensmiddelen zijn gebaseerd op Europese wetgeving. U moet volgens HACCP-principes werken.HACCPstaat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Dit is een analyse van kritische punten waarop u extra goed moet letten. HACCP benoemt de gevaren voor de voedselveiligheid in het hele productieproces.

Ga naar website »

BRC certificated

De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaardop het gebied van voedselveiligheiddie in 1998 werd ontwikkeld door het Britisch Retail Consortium(BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren.

ga naar de website »

GLOBALG.A.P. Risk Assessment On Social Practice(GRASP)

Good Agricultural Practice is not just about products; its also about people.

Ga naar de website »

Content blok

Over Fair Produce

De Stichting Fair Produce Nederland beheert het keurmerk 'Fair Produce NL'. De stichting is verantwoordelijk voor de inhoud van het keurmerk. Dat betekent dat de dragende organisaties van de stichting gezamenlijk de eisen hebben bepaald waaraan bedrijven die het keurmerk toepassen, moeten voldoen. Deze kwaliteitseisen worden geborgd door audits van onafhankelijke Inspectie Instellingen. Het keurmerk wordt om te beginnen toegepast in de champignonsector.